rollator företag på mässan

Vi har på senare tid varit uppriktigt sagt dåliga på att nätverka och representera företaget på mässor. Fokus har legat på annat och det har helt enkelt inte funnits tid och personal för att medverka, men i år kände jag att det var ett måste. Företagsmässor är ett perfekt tillfälle att nätverka och upptäcka nya spännande företag. Under mässan stod jag och min kollega Eric och väntade på kön till kaffemaskinen. Kaffe är ett måste på mässor och vi var nog inte de enda som kände så. Vi stod i kö ungefär 20 minuter men det visade sig leda till något som kan bli riktigt bra. I kön stod nämligen en kille vid namn Jonas. Jonas var en erfaren entreprenör, och han hade startat ett nytt företag som sålde rollatorer. Jag vet inte hur vi kom in på det men när vi äntligen fått fylla på våra muggar med nybryggt kaffe följde vi med Jonas till deras stånd. Där berättade han mer om sin affärsidé men det roligaste var att han hade med sig en specialbyggd rollator som alla fick testa. Eric bangade ur direkt och var väl rädd för att trilla och skämma ut sig. Jag tänkte att nu när vi ändå var här och Jonas var snäll att erbjuda oss ett provåk kunde jag ju inte tacka nej. Sagt och gjort så åkte jag runt inne i lokalen på en sprillans ny rollator. Jag skulle ljuga om jag sade att det var lätt för det var det verkligen inte, det gällde att ha ett bra och att inte vara rädd för att skämma ut sig. Innan vi begav oss tillbaka till vårt stånd igen bytte jag och Jonas uppgifter. Han var driven, hade bra visioner och hade en idé han ville diskutera mer med oss. Jag ska inte gå in på några detaljer men det känns som att det kan bli något riktigt bra utav det.

Sugen på att köpa en riktigt rolig pryl som garanterat gör dina vänner avundsjuka? Köp då en rollator hos www.seniortoo.se.

airboard