Stadsbud i Stockholm inför flytten.

Nu har barnen äntligen somnat, ska hälla upp mig ett glas vin och försöka hitta ett bra stadsbud. Om exakt två veckor flyttar vi in i våra nya, fräscha kontorslokaler. Det har varit ett par hetsiga veckor nu med allting som ska förflyttas och förberedas till det nya kontoret. Det ska bli så skönt när allting är klart och jag tror att jag pratar för alla när jag säger att vi kommer stortrvias på det nya stället. Det är en kontorslokal på 500kvm2 med stora öppna fönster till skillnad från det gamla stället där man knappt fick luft. Samtidigt som jag sitter här och skriver ser jag att det finns en hel del stadsbud Stockholm har att erbjuda. Det är en hel del saker som vi måste få dit snabbt, hoppas vi hittar en firma som kan hjälpa oss så fort som möjligt.

Imorgon ska jag in till kontoret och introducera Karin, en nyanställd säljare hos oss, för de andra och visa henne lite hur vi arbetar. Karin var precis vad vi behövde i nuläget för att få den sista pusselbiten att falla få plats. Hon gjorde riktigt bra ifrån sig på alla intervjuer vi höll med henne och hennes drivkraft kan bara påverka resten av medarbetarna på ett positivt sätt. Efter den sista intervjun satt jag och Karin i kontorsentrén och småpratade lite om allt möjligt. Nu i efterhand minns jag att hon nämnde att hennes man jobbade som stadsbud på en firma som dennes pappa ägde. Han var stadsbud på stadsbudsservice.se. Självklart att vi ska ha dom som stadsbud då, det måste jag prata om med Karin imorgon.

Stadsbud

Nu kallar sängen, lång dag imorgon!