Yrkesutbildning och nya grytor i skåpet :-)

Utbildning…

Jag har äntligen fått komma in på en yrkesutbildning för att bli kock. Det innebär att jag måste flytta här ifrån under tiden och vem vet om jag vill komma tillbaka. I min stad är det svårt att få jobb och har man väl ryckt upp rötterna kan man väl lika gärna köra på. Jag är så klart eld och lågor och det kunde inte ha blivit bättre.

Grytor…

Mitt gamla skåp med grytor som jag hittat på loppisar eller fått av släktingar är både rörigt och fult. Det är grytor som har gjort sitt iallafall utseendemässigt för det går ju att laga mat i dem. Jag har iallafall beslutat att ge mig själv en belöning eftersom jag blev antagen till yrkesutbildningen. Därför ska jag köpa ett helt nytt set med grytor på Spisa.

Flytt…

Jag har bara en månad på mig att fixa allt som ska göra. Som tur är har jag redan hittat en bostad och har en tjej som tar över min lägenhet här. Nu ska det alltså bara flyttas en massa saker och möbler. En del har jag faktiskt tänkt att sälja eftersom det blir för mycket att flytta. Mina grytor beställer jag så klart till min nya adress. Kan bli kul att få packa upp dem där.