Glasräcken, föreläsning i Örebro.

En ledande återförsäljare av glasräcken.

Nu lutar veckan mot sitt slut och vilken vecka det varit. Vi har fått två ny anställda och hunnit med att gå på en väldigt intressant föreläsning om företagande och glasräcken. Det var två unga entreprenörer som var och föreläste i Örebro. De pratade om allt från ledarskap till hur de kom in på att bli en ledande återförsäljare av glasräcken. Under pausen bjöds det på fika och jag passade på att prata lite med en av föreläsarna. Det visade sig att han hade pluggat marknadsföring på universitetet i Örebro. Väldigt trevlig och driven kille. Efter en stund kom min kollega fram och hängde på samtalet. Eftersom han håller på att bygga hus var han väldigt engagerad och frågade alla möjliga frågor om glasräcken.

Föreläsningen satte igång igen och med lite kaffe i kroppen fick man ny energi. Min kollega hade inte släppt sin vision av ett snyggt trädäck, hon och jag satt och småpratade med personen bredvid. Vi pratade lite allmänt om hur vi hamnat här och vad vi höll på med etc. Då kom det fram att han var snickare själv och hade installerat glasräcken förr. Min kollega var överlycklig och såg chansen att diskutera lite kring vad det skulle kosta att ordna allt. De bytte nummer och hon blev tipsad att gå in och kolla lite olika exempel på glasräcken av Vertigoglas. De skulle tydligen vara duktiga och ta ett rimligt pris.
Efter föreläsningen begav vi oss hemåt med nya kunskaper i bagaget och nu sitter jag här på kontoret och längtar till helgen.

glasräcken