Fristående kurser och kvällar i ett uterum

Egentligen skulle jag ha gått en yrkesutbildning här i stan men jag valde att hoppa av efter en månad. Jag kände att jag var på väg åt fel håll. Jag vill inte bli svetsare utan jag har bestämt mig för att försöka bli IT-arkitekt som jag varit så nyfiken på. Jag läser du fristående kurser på högskolan, samtidigt som jag arbetar. Om allt går som jag har tänkt, blir det ett program till våren. En del vänner och andra med för den delen, undrade nog hur det stod till när jag flyttade från landsbygden för att plugga och sedan hoppade av. Kanske de trodde att jag skulle komma hem med svansen mellan benen men jag har det bra här.

Det bästa av allt är att på skolan finns det ett fristående uterum som är gjort i glas, eller något genomskinligt material iallafall. Där sitter jag gärna och njuter av solstrålarna och pluggar. Tänk ett eget uterum, det ska jag ha ett eget så fort jag får ett jobb och köper ett hus. Man blir så oberoende av vädret och även regniga dagar är det skönt och avkopplande att höra hur det smattrar mot taket. Kika själva så får ni se: fristående uterum, zabra. Det finns modeller som sitter ihop med huset också och det är också trevligt.