Körskola i Göteborg med rimliga priser?

Har länge funderat på ansöka till någon form av yrkesutbildning. Det är inte så att jag inte trivs på mitt nuvarande jobb. Har riktigt härliga arbetskamrater och tjänar helt ok, dock känner jag inte att jag utvecklas och vill därför testa på något nytt. Jag har kikat runt lite på vilka olika utbildningar jag tror skulle passa mig bäst. Det genererade att jag satt kvar med två favoriter, att bli rörläggare eller snickare. Jag gillar praktiskt arbete och att få använda mig av händerna. Därför tror jag att detta är arbeten som passar mig perfekt. Ett problem jag funderat på är att jag saknar körkort och alla jobbannonser gällande snickare och rörläggare är B-körkort ett krav. Därför har jag bestämt att ta körkort innan jag ansöker till någon yrkesutbildning. Har googlat en del på körskola i göteborg och hittade en hel del vettiga körskolor. Problemet är att veta vilken som är bäst och tar vettiga priser. Jag har några vänner som jag vet tagit sitt körkort på en körskola i göteborg och hörde därför runt lite med dem. En av dem tipsade mig om en bra körskola i göteborg, körskolan.com. De hade tydligen ett väldigt bra upplägg och lärde ut bra. Jag funderar på att ta körkortet i början av sommaren och det lutar mot en intensivkurs. Jag föredrar hellre att plugga stenhårt i 2-3 veckor än att plugga lite då och då utspritt över hela sommaren. Tar jag en intensivkurs kan jag ha körkortet i handen på bara några veckor, om allting går enligt planen vill säga. Då har jag mer tid att fokusera på att hitta rätt utbildning under resten av sommaren.

Skall ringa upp denna körskola nu och höra lite med priser och datum. Vi hörs!

körskola